divendres, 26 d’octubre del 2007

Exemple de descripció d'un projecte web

Exemple de guió d’un projecte de lloc web
Tema del projecte: Web d’una escola de música
Alumne: Marcel Blàzquez
Correu: marcel_blazquez@hotmail.com

Text explicatiu del tema escollit

El projecte de web consisteix en l’elaboració del site web d’una escola de música on es pugui trobar la informació acadèmica i també la referent els processos propis d’administració, documentació o matriculació.

El web reflectirà la pròpia estructura organitzativa de l’escola que es basa en els diferents instruments que conformen les disciplines que s’hi ensenyen. A més hi haurà un espai al web destinat a informació sobre altres activitats com cursos, tallers, concerts, reunions on qui s’hi connecti podrà trobar informació relativa a tots aquests actes.

Acompanyant les diferents disciplines a part de l’explicació i objectius de l’ensenyament de l’instrument de que es tracti també es podrà consultar la totalitat del pla d’estudis o el currículum de la matèria.

L’escola està destinada bàsicament a alumnes de 4 a 11 anys, encara que també hi ha algunes matèries destinades a alumnes adults. El web, per tant, haurà de reflectir aquesta diversitat de públic potencial que s’hi connecti, és a dir, alumnes de curta edat, pares d’aquests alumnes i alumnes adults, així com també qualsevol que cerqui informació sobre les activitats de l’escola.

Storyboard del disseny de les pàgines web

Pàgina –índex–
L’escola de música. Enllaç amb una pàgina que serveixi de presentació de l’escola, amb una breu història, una declaració de principis i la situació dins la ciutat.
Ensenyaments. Enllaç amb la pàgina que doni la informació sobre els ensenyaments que ofereix l’escola.
Serveis administratius. Enllaç amb la pàgina que permetrà els tràmits amb secretaria o amb els òrgans administratius de l’escola. Possibilitat de descarregar impresos o omplir formularis i enviar-los.
Activitats. Enllaç amb una pàgina que funciona com un tauler d’anuncis d’actes realitzats per l’escola o d’interès per la comunitat de docents i alumnes d’aquesta
Adreça, telèfons i correu electrònic. En un sector de la pàgina índex apareixerà aquesta informació de contacte.

Pàgina –L’ESCOLA DE MÚSICA–
Història i presentació de l’escola. Text descriptiu de la història de l’escola i els objectius i principis pedagògics que ha de tenir l’escola.
Equip docent. Enllaç amb la pàgina on apareguin els noms de l’equip docent i els càrrecs directius de l’escola. Enllaç personal amb un correu electrònic de cada docent.

Pàgina –ENSENYAMENTS–
Piano. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.
Guitarra. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.
Violí. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.
Violoncel. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.
Percussió. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.
Flauta. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.
Clarinet. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.
Saxo. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.
Cant. Enllaç amb una pàgina amb la presentació d’aquesta disciplina i el seu pla d’estudis.

Pàgina –SERVEIS ADMINISTRATIUS–
Secretaria. Enllaç amb la pàgina que servirà per consultar informació relativa als processos administratius i des de la qual es podran baixar impresos o enviar formularia.
Calendari. Publicació del calendari del curs marcant les dates clau.

Pàgina –ACTIVITATS–
Actualitat. Text explicant les activitats més immediates, la seva data i el lloc de celebració en un espai principal de la pàgina.
Informacions. Índex de les activitats realitzades per l’escola amb un comentari de com es va desenvolupar i algun document gràfic de l’acte.


Estructura gràfica del site web