divendres, 26 d’octubre del 2007

Enunciat del projecte de creació d'un lloc web

FASE 1

GUIÓ DEL PROJECTE QUE ES VOL DENSENVOLUPAR
Descripció dels objectius que tindrà el lloc web de cadascú, especificant els continguts que s’utilitzaran en cada pàgina i l’arquitectura i jerarquia que tindrà el web que dissenyarem. També s’especificaran les imatges o il·lustracions necessàries per il·lustrar gràficament les diferents pàgines del lloc web.

Esquema:

1. Descripció general del nostre lloc web (text breu)

2. Continguts



  • a. Pàgina inicial

  • b. Pàgines secundàries (Pàgina secundària 1, Pàgina secundària 2....)


3. Arquitectura del lloc web (es pot descriure mitjançant un text, és a dir, indicant els diferents enllaços que tindrà cada pàgina o bé un gràfic)


Lliurament: dimarts 25 de novembre



FASE 2

DISSENY DE LES DIFERENTS PÀGINES DEL LLOC WEB




Plantejament de l’estructura i disseny dels diferents elements gràfics. Iniciem la part del disseny del lloc web elaborant un esquema de distribució de les diferents parts de cada pàgina web.

Després utilitzarem diferents recursos gràfics per dotar de major atractiu les diferents parts de la pàgina. Cal realitzar un disseny per cada part de la pàgina i després per cada pàgina diferent que trobem dins l’estructura.

Lliurament: dimarts 2 de desembre


FASE 3

CONSTRUCCIÓ DEL LLOC WEB

Aquesta és la darrera fase on utilitzant un programa d’elaboració web (Dreamweaver) crearem les diferents pàgines on hi traslladarem tots els elements gràfics realitzats, establirem l’arquitectura del lloc web i realitzarem els enllaços pertinents entre les diferents pàgines.

Data lliurament: A partir del 16 de desembre fins a la data de l'examen

Examen
Part teòrica sobre els texts penjats en aquest bloc i les classes teòriques
12 de gener, dilluns, de 10 a 12 h, aula a determinar.